Aby zalogować się na forum użyj danych konta z letty.pl

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
predkosc
Autor Wiadomość
Junior Member
**
Liczba postów: 4
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #1
predkosc
mam problem z predkoscia pobierania konto jest premium a pobiera z predkoscia ponizej 1 mb i skacze do 2 dodam ze M4UDownloader idzie dobrze po ponad 5 internet to swiatłowod w talktalk na speedtest pokazuje 67 70mbps
04-01-2018 05:16 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 184
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #2
RE: predkosc
Jaki dostawca ISP ?
04-03-2018 05:01 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 4
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #3
RE: predkosc
TalkTalk uk
04-04-2018 04:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 4
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #4
RE: predkosc
premium transfer miedzy 0,7 do 2,2 mb kpina jakas
04-05-2018 05:17 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 184
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #5
RE: predkosc
Czy jest to internet mobilny ?

Aby osiągać większe prędkości trzeba mieć kabel eth lub światłowód.
I trzeba posiadać gwarancję prędkości od ISP w granicy dolnej i górnej.
04-10-2018 09:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 4
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #6
RE: predkosc
zaden mobilny normalny na laczach bt swiatlowod
sciagam jeden film max 2mb jak wlacze sciaganie 2 filmu w tym samym czasie leci mi 4 mb
a poza tym letty mi chulalo normalnie przed modernizacja wezla
a jak sciagam programem mail4u do ciagnie 6mb i wiecej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-13-2018 10:19 PM przez _szczupak_85_.)
04-13-2018 10:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 184
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #7
RE: predkosc
Więc Twój operator limituje prędkość pobierania per plik. Na to nie mamy wpływu...

Jest wysyp łącz światłowodowych o dużej przepływności i operatorzy chyba nie są na to gotowi ... Dlatego wprowadzają limity ...

Sprawdź jeszcze port serwera plików 8080 na nim powinno być najlepiej ponieważ jest to port używany do cache.

w.w program ciągnie ze skrzynek pocztowych ...
04-14-2018 03:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Jun 2018
Reputacja: 0
Offline
Post: #8
RE: predkosc
Dziękuję za ten wątek.
06-12-2018 01:17 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Jun 2018
Reputacja: 0
Offline
Post: #9
RE: predkosc
też ma problem..
06-22-2018 10:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 8
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #10
RE: predkosc
U mnie to samo co u kolegi. Kiedyś pobierało do 10 mb teraz tylko 1.2 do góra 2.0 mb. Żadne zmiany portów nie pomagają. Internet od UPC 250 mb . Pomocy
06-25-2018 02:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ograniczona predkosc wacus11 0 4,566 06-15-2012 05:08 AM
Ostatni post: wacus11

Skocz do: