Aby zalogować się na forum użyj danych konta z letty.pl

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
błąd serwera
Autor Wiadomość
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #1
błąd serwera
Podczas uruchamiania wyskakuje komunikat. Błąd serwera. Nie odnaleziono hosta pośredniczącego. Sciągałem i instalowałem od nowa ale nic nie pomogło Co zrobić? Ma ktoś pomysł?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-07-2017 10:40 PM przez domismaj.)
04-02-2017 10:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Apr 2017
Reputacja: 0
Offline
Post: #2
RE: błąd serwera
Podczas uruchamiania wyskakuje komunikat. Błąd serwera. Nie odnaleziono hosta pośredniczącego. Sciągałem i instalowałem od nowa ale nic nie pomogło Co zrobić? Ma ktoś pomysł?


Heja mam ten sam problem coś ktoś poradzi?
04-20-2017 07:38 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #3
RE: błąd serwera
U mnie wyświetla sie tylko to niebieskie okno startowe i napis logowanie. Wyczyściłem wszystko co się dało ale dalej nie działa. Serwer jest wyłączony?
04-28-2017 09:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 162
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #4
RE: błąd serwera
Serwery są w trakcie konserwacji i modernizacji oprogramowania.
Premium czasowe zostanie przedłużone o czas okna serwisowego.
04-28-2017 10:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 6
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #5
RE: błąd serwera
Nie wiadomo jaki jest przewidywany czas naprawy ?
04-29-2017 07:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 162
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #6
RE: błąd serwera
od 29.04.2017 godziny poranne zakończyliśmy prace nad serwerami.
Jeśli będą występować jakieś problemy z logowanie to trzeba wykasować plik settings aby pobrał sobie domyślne dane...
05-01-2017 02:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 3
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #7
RE: błąd serwera
Dalej jest do niczego. Program się uruchamia, ale nie może zacząć ściągać - ciągle Łączenie. A teraz znów nie może zaskoczyćSad((
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-2017 06:02 AM przez RonnyPL.)
05-03-2017 06:00 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 162
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #8
RE: błąd serwera
Jak już pisałem edytować plik settings
i zmienić port
LS na 8000
LFS na 8000

lub w ustawieniach programu wprowadzić zmianę...
05-06-2017 03:42 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 3
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #9
RE: błąd serwera
Program nawet nie otwiera się , zatrzymuje się na niebieskim oknie z napisem logowanie i to wszystkio. Gdzie wprowadzić zmiany ustawień lub wykasować plik setting? NIEBIESKIE OKNO I TO WSZYSTKO.
cO Z TYM ZROBIĆ ?
05-07-2017 04:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 162
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #10
RE: błąd serwera
Zamknąć letty po przez managera

Edytować plik settings
Który znajduje się w katalogu letty lub
Pod Windowsem XP: C:\\Document and Settings\\<NAZWA_PROFILU>\\Ustawienia lokalne\\Dane aplikacji\\Letty
Pod Vista, 7 i 8: C:\\Users\\<NAZWA_PROFILU>\\AppData\\Local\\Letty

win7 ma folder appdata ukryty więc trzeba wejść w ustawienia i zahaczyć pokazywanie ukrytych plików ...co do innych windowsów to nie wiem .

Następnie odnaleźć i ustawić jak poniżej:

[Connection]
LSPort=8000
FSPort=8000


Zapisać i uruchomić program.
05-07-2017 06:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 5
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #11
RE: błąd serwera
admin pamiętaj też o LINUX-ie
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-07-2017 10:21 PM przez zawis.)
05-07-2017 10:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 162
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #12
RE: błąd serwera
Na linuxie jest w katalogu letty...
05-07-2017 11:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 5
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #13
RE: błąd serwera
no dobra można łopatologicznie dla analfabetów
05-12-2017 07:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: May 2017
Reputacja: 0
Offline
Post: #14
RE: błąd serwera
u mnie pod ubuntu jest to katalog:
~/.local/share/Letty/settings.ini
po wprowadzeniu tam poprawek działa

pozdrawiam
05-25-2017 07:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 5
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #15
RE: błąd serwera
Dzięki działa.
05-27-2017 12:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do: