Aby zalogować się na forum użyj danych konta z letty.pl

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ile i jaki transfer?
Autor Wiadomość
Junior Member
**
Liczba postów: 6
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #1
ile i jaki transfer?
Witam. Przegladalem forum i jakos nie znalazlem tematu odnosnie transferu. Mianowicie chodzi mi o ilosc i cene. Dlatego moje pytanie kieruje do administracji - czy mozna zalozyc temat odnosnie transferu jaki mozna wykupic i za ile?
Pozdrawiam
04-02-2016 06:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Apr 2016
Reputacja: 0
Offline
Post: #2
RE: ile i jaki transfer?
Podbijam pytanie i czekam na odpowiedź
04-21-2016 08:45 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: May 2016
Reputacja: 0
Offline
Post: #3
RE: ile i jaki transfer?
Również podbijam i czekam na odpowiedź

05-12-2016 07:25 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Jul 2016
Reputacja: 0
Offline
Post: #4
RE: ile i jaki transfer?
tez chce znac odpowiedz na ten temat Smile

07-15-2016 10:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 2
Dołączył: Mar 2017
Reputacja: 0
Offline
Post: #5
RE: ile i jaki transfer?
na portalu po zarejestrowaniu pisze,
kupilem na probe za sms 6 z groszami i powiem szczeze lipa 400-600kb/s

szkoda kasy w partach za sms 10zl z jakis serwisow sciagniecie szybciej niz tu
03-26-2017 11:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 14
Dołączył: Apr 2017
Reputacja: 0
Offline
Post: #6
RE: ile i jaki transfer?
faktycznie mizerotka, wtedy lepiej jednak ciągnąć za free
myślałem że chociać połowę łącza uzyskam czyli 4MB/s
04-14-2017 06:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 169
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #7
RE: ile i jaki transfer?
Witam,

Wszystko zależy od dostawcy internetu. Kupuje się łącze z prędkością od do. łacze z gwarancją prędkości kosztuje bardzo duże pieniądze.

Letty jest wpięte do Portu 10 Gbps ! jest to łącze z nadmiarem 50% w stosunku do zapotrzebowania.


Bez najmniejszego problemu osiągam 10 MB/s i to w godzinach wieczornych gdzie serwery są najbardziej obciążone.

[Obrazek: 366lettyspid.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-14-2017 07:53 PM przez admin.)
04-14-2017 07:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 14
Dołączył: Apr 2017
Reputacja: 0
Offline
Post: #8
RE: ile i jaki transfer?
no cóż pomyślę nad premium, póki co jest to dla mnie jeden z mniej stabilnych programów

padnie na chwilę net, lub kabel się rozłączy, prąd padnie
a program potem już kontynuuje pobierania, jest to nie do zaakceptowania
no cóż pomyślę nad premium, póki co jest to dla mnie jeden z mniej stabilnych programów

padnie na chwilę net, lub kabel się rozłączy, prąd padnie
a program potem już nie kontynuuje pobierania, jest to nie do zaakceptowania
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-15-2017 01:47 AM przez zlotowinfo.)
04-15-2017 01:47 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 169
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 0
Offline
Post: #9
RE: ile i jaki transfer?
Przetestowałem to z i bez premium u mnie nie występuje problem [win 7 x64]
Widocznie posiadasz mega niestabilny system oraz internet a jeśli prąd padnie to chyba normalne że program nie kontynuuje pobierania. Kabel od internetu raczej sam się nie wypina...
Padnięcie internetu a wyłączenie karty sieciowej to dwie różne sprawy.

Proponuję postawić świeży czysty system zabezpieczyć następnie przetestować i się wypowiedzieć.


(04-15-2017 01:47 AM)zlotowinfo napisał(a):  no cóż pomyślę nad premium, póki co jest to dla mnie jeden z mniej stabilnych programów

padnie na chwilę net, lub kabel się rozłączy, prąd padnie
a program potem już kontynuuje pobierania, jest to nie do zaakceptowania
no cóż pomyślę nad premium, póki co jest to dla mnie jeden z mniej stabilnych programów

padnie na chwilę net, lub kabel się rozłączy, prąd padnie
a program potem już nie kontynuuje pobierania, jest to nie do zaakceptowania
04-15-2017 08:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 14
Dołączył: Apr 2017
Reputacja: 0
Offline
Post: #10
RE: ile i jaki transfer?
a więc, bywa że program pozostawiony tylko z pobieraniem nie wykonuje tego zadania, a komputer prąd ciągnie,program działa w tle, zminimalizowany, niestety tylko teoretycznie bezobsługowy i trzeba go co chwilę doglądać, czy napewno pobiera

dla jednego, jedynego programu nie instaluje się systemu ;p - ja to oceniam jako wersję beta, a wszelkie uwagi tejże bety przekazuję na forum

wszystko mam stabilne, zarówno system jak i internet, ale nic na to nie poradzę jak:
- padnie na kilka minut prąd
- coś się stanie z netem, bo operatorowi tez padnie prąd
- padną trasy mojego operatora internetu lub waszego operatora serwera letty
- potrzebuję sprawdzić jakieś urządzenia sieciowe, np. ostatnio edimax powerline 500mbit

prawidłowo, czyli jak każdy program ciągle korzystający z internetu
(z tych co mam ja: miranda, utorrent, xlite)
po utracie połączenia program co pewien interwał czasu próbuje wznawiać transfery
w letty niestety tak nie ma, bo program poddaje się i tego nie robi, mimo że pisze: "łączenie"
04-16-2017 05:13 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: May 2017
Reputacja: 0
Offline
Post: #11
RE: ile i jaki transfer?
Dzięki wam rozwiązałem problem z transferem. Dzięki i pozdrawiam
05-11-2017 04:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do: