Aby zalogować się na forum użyj danych konta z letty.pl

Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zakładki
Autor Wiadomość
Junior Member
**
Liczba postów: 2
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #1
zakładki
mam problem z letty usunąłem przypadkiem wszystkie zakładki z wysyłanie i nie wiem jak je włączyć ponownie chodzi mi dokładnie o te gdzie jest napisane : nazwa, rozmiar, prędkość itp.

Ps. pewnie by można je włączyć usuwając program i jeszcze raz go ściągnąć ale mam w kolejce dość dużo rzeczy proszę o pomoc.
04-23-2012 07:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Administrator
*******
Liczba postów: 91
Dołączył: Jul 2010
Reputacja: 2
Offline
Post: #2
RE: zakładki
Dobre pytanie Big Grin

Wygląda na to, że się nie da, ale wystarczy, że usuniesz plik settings.ini - skasuje to ustawienia programu, ale nie oczekujące pliki.
04-23-2012 07:04 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 2
Dołączył: Jan 1970
Reputacja: 0
Offline
Post: #3
RE: zakładki
Dzięki pomogło.
04-23-2012 07:18 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Sep 2015
Reputacja: 0
Offline
Post: #4
RE: zakładki
Przeczytałem post bo miałem taki sam problem i zrobiłem według instrukcji, musze sie pochwalić, że też mi pomogłoSmile
09-14-2015 10:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Junior Member
**
Liczba postów: 1
Dołączył: Apr 2018
Reputacja: 0
Offline
Post: #5
RE: zakładki
pomogło, wielkie dzięki!
04-06-2018 05:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do: